Полицията задържа издирвания Атанас Русков Бундев. Както Burgas24.bg съобщи 28-годишният мъж от село

...
Полицията задържа издирвания Атанас Русков Бундев. Както Burgas24.bg съобщи 28-годишният мъж от село
Коментари Харесай

Хванаха издирвания арестант! Полицията го закопча в Карнобат!

Полицията задържа търсения Атанас Русков Бундев. Както Burgas24.bg съобщи 28-годишният мъж от село Градец сътвори същински екшън в Пето районно управление (на МВР) Бургас и избяга.

Бундев е съумял да избяга и с нощния трен се е придвижил до ж.п. гарата в Карнобат. Той е арестуван за период от 24 часа, като ще бъде върнат в Бургас, където следва да му бъде повдигнато обвиняване за нахлуване над длъжностно лице при осъществяване на служебните му отговорности.

Припомняме, че през вчерашния ден към 16.50 часа от пространствата за настаняване на арестувани по реда на Указа за битка с дребното безчинство за разчистване към Пето Районно ръководство – Бургас, е изведен Атанас, изтърпяващ административно наказване " задържане в структурно звено на Министерство на вътрешните работи за период от 14 денонощия “ от 06.11.т.г., според решение на Карнобатския областен съд.

Около 17.25 часа мъжът, атакува охраняващия го полицейски чиновник, употребявайки дървената ръкохватка на метлата, като му нанася удар в региона на гърба. Служителят пада на земята, а 28-годишният мъж побягва в посока на бл. 57 в к-с " Лазур “, укривайки се в региона на железопътния прелез на бул. " 24-ти Приморски пехотен полк “ и парк " Езеро “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР